22 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage GJYQTAR GRUA HOTEL

Tage: GJYQTAR GRUA HOTEL

“Më ke ul si mashkull, t’kam sjellë deri në dhomë hoteli…”/...

  Emisioni “Stop” publikoi dy dëshmi të reja të korrupsionit financiar dhe seksual të gjyqtarit të Fierit, Roland Hysi. Pas transmetimit të rastit të parë,...