31 C
Tiranë
Thursday, July 18, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Gozhde stomak

Tage: gozhde stomak

E pabesueshme. Mjekët i gjejnë në stomak 116 gozhdë dhe copa...

“Është me fat që është gjallë”, kirurgët heqin më shumë se 100 gozhdë nga stomaku i 43-vjeçarit Mjekët në Indi kanë hequr më shumë se...