25 C
Tiranë
Monday, October 14, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage GRAMSH KONKURS

Tage: GRAMSH KONKURS

Bashkia Gramsh/ Njoftim për konkurs

Bashkia Gramsh njofton të gjithë të rinjtë e moshës nga 15-25 vjeç që të marrin pjesë në konkursin e organizuar nga Komiteti Shqiptar i...

Publikohen emrat dhe fotot e konkurentëve “Personazhi i Vitit në Gramsh“,...

  Faqja e mirënjohur “Gramshi tek ju” ka publikuar listën me emrat, fotot dhe një CV të përmledhur për 5 kandidatët që kanë hyrë në...

GramshiNews.al shpall konkursin “Poetët e rinj”. Çmimet që ndahen

Gramshi News.al shpall konkursin "Poetët e rinj" i cili fillon sot dhe mbyllet në datë 01.12.2017. Nëse ke talent në poezi, prozë, ese, pikturë, apo...

Ide brilante për promovimin e turizmit në Gramsh. Hapet konkursi “Bukurite...

Gramshi vazhdon të promovojë turizmin në mënyra mjaft interesante. Së fundmi faqet më në zë në rrjetet sociale kanë hapur konkursin  "Bukuritë e qytetit...