16 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Gramsh shqiptar

Tage: gramsh shqiptar

63-vjeçari i paralizuar në Gramsh bëhet me shtëpi të re

Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” përcolli historinë dramatike të 63-vjecarit Nazif Llapushi. Ai është i paralizuar prej 15 vitesh dhe jeton rrëzë malit të Lisecit,...