27 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Hec mbytje librazhd

Tage: hec mbytje librazhd

Librazhd/ Gjendet i mbytur në liqenin e hidrocentralit një 27 vjeçar....

Mbytet në liqenin e HEC Rrapun nje 27 vjecar nga Luniku. B.K. me banim ne kete fshat u gjet i mbytur nga policia dhe...