16 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Hene pink

Tage: hene pink

Të premten sytë nga qielli për të parë Hënën Pink

Miliona njerëz në mbarë botën do të kenë mundësinë të shohin një shfaqje mahnitëse astronomike të një hënë të plotë këtë të premte, Hëna...