28 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage HIPOTEKE LIBRAZHD

Tage: HIPOTEKE LIBRAZHD

ZVRPP (Hipoteka), Librazhd: Ja çfarë bëmë brenda një viti

1.Gjatë vitit 2018 janë kryer 1360 Shërbime më shumë se një vit më parë (2017). 2. Janë lëshuar 1130 Çertifikata pronësie më shumë se një...

Çfarë po ndodh me Hipotekën e Librazhdit?

  Informacion për publikun nga ZVRPP Librazhd: Duke qenë se Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Librazhd ka filluar të ndryshojë performancën dhe sjelljen...

Librazhd/ “Shkundet” Hipoteka. Ja çfarë ka ndodhur brenda një jave pas...

  “Shkundet” Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme ose siç njihet Hipoteka, në Librazhd. Pas emërimit të drejtorit të ri, Fatmir Brazhda, ka nisur...