16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Histori paralize

Tage: histori paralize

E pabesueshme, 32-vjeçarja ngrihet në këmbë pas 3 vitesh paralizë. Historia...

Në programin online “Fol me psikologen” me autore Ervisa Lulën është rrëfyer historia e pedagoges së Universitetit të Maqedonisë Sara Miftari Sadikit. Sara me...