19 C
Tiranë
Thursday, September 19, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage I MITUR LOJERA ONLINE VDES

Tage: I MITUR LOJERA ONLINE VDES

Gjendet i vdekur në dhomë 14-vjeçari, ishte pjesë e lojës online

Një 14-vjeçar është gjetur i pajetë nga prindërit në dhomën e tij, në Milano të Italisë. Igor Maj mësohet se ka mbytur veten me një...