27 C
Tiranë
Sunday, August 18, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage ILIR META PRESIDENT BRIKEN CALJA DEKORATE

Tage: ILIR META PRESIDENT BRIKEN CALJA DEKORATE

Presidenti Ilir Meta bën prova me shtangën në Cërrik dhe i...

  Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ishte në Cërrik ku dekoroi me titullin “Kalorësi i urdhrit të Skënderbeut” kampionin e trefishtë të Europës, Briken Calen. Kreu...