16 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Iphone arkeologe

Tage: iphone arkeologe

Mahnitëse! Arkeologët zbulojnë ‘iPhone-n’ 2,100 vjeçar të varrosur pranë skeletit të...

Një grup arkeologësh kanë bërë një zbulim të jashtëzakonshëm në një vend që konsiderohet si Atlantisi Rus. Në një vend gërmimi është zbuluar...