12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Ishull parajse

Tage: ishull parajse

Hapet restorti më i shtrenjtë në botë, një natë sa një...

Resorti më i shtrenjtë në botë është hapur, dhe, siç mund të pritet, të lë pa fjalë jo vetëm me bukuritë, por edhe me...