12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage KARTA IDENTITETI

Tage: KARTA IDENTITETI

Në prag skadimi për shumë qytetarë, njoftim i rëndësishëm për kartat...

TIRANE - Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen edhe në fundjavë të...

Zgjatet përdorimi i kartave të identitetit: Ja deri kur janë të...

  Lajmi u dha nga vetë kryebashkiaku Erion Veliaj dhe nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj gjatë një vizite në zyrat e reja të kompanisë "Aleat" në...