12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Kejvina belinda ermal

Tage: kejvina belinda ermal

Kejvinën apo Belindën? Kë do më shumë Ermali

Dy velinat, Kejvina Kthella dhe Belinda Dragoti u bënë shumë të njohura pas paraqitjes së tyre në "Xing me Ermalin", ku shpeshherë krijonin edhe...