12 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Klaudioa pepa

Tage: klaudioa pepa

Fansi i thotë Klaudia Pepës se i është bërë ves t’i...

Klaudia Pepa është një prej balerinave më të njohura dhe më të përfolura në vendin tonë. Shpeshherë, ajo vihet në qendër të vëmendjes prej fotove...