31 C
Tiranë
Thursday, August 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Klonim njeri

Tage: klonim njeri

Pse klonimi nuk do të përdoret kurrë tek njerëzit

Nga Kerën Veintraub Fotoja e dy majmunëve të vegjël të kapur pas njëri-tjetrit, tërhoqi vëmendjen e botës në fillim të vitit të kaluar. Dhe jo...