13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Kyriakos Mitsotakis

Tage: Kyriakos Mitsotakis

Greqi/ Profil-Kush është Kyriakos Mitsotakis, ish- bankieri që e ka në...

Kyriakos Mitsotakis e ka politikën në "gjak". I biri i Konstantinos Mitsotakism kryeministrit të Greqisë në fillim të viteve ’90 dhe vëllai i Dora...