37 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Leke banka milionare

Tage: leke banka milionare

Vjedhjet dhe grabitjet, milionerët në Elbasan dynden në banka nga frika....

Rastet e vjedhjeve dhe grabitjeve kohët e fundit, duket se u kanë kallur „datën“ milionerëve në Elbasan të cilët kanë nxituar shpejt që të...