28 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage LIBRAZHD DEBORE

Tage: LIBRAZHD DEBORE

Fotolajm/ Librazhdi sot në dëborë

Këto janë disa foto se si u zbardh sot Librazhdi në dëborë:

Librazhd, dëbora zbardh Fushë Studenin, kombinim mbreslënës i natyrës

Rikthehen reshjet e dëborës në qarkun e Elbasanit. Prishja e motit dhe ulja e temperaturave, është shoqëruar me rikthimin e reshjeve të dëborës në...