24 C
Tiranë
Saturday, August 24, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Liste emra keshilltare

Tage: liste emra keshilltare

Lista me 51 emrat e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Bashkiak...

Pasditen e sotme deputeti socialist, Taulant Balla në krah të kryebashkiakut Qazim Sejdini dhe kandidatit Gledjan Llatja kanë prezantuar listën e plotë të kandidatëve...