16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Lushnje baba bir sopate

Tage: lushnje baba bir sopate

Nuk i dha lekë, djali godet të atin me sëpatë në...

Sipas policisë rreth orës 08:00 në lagjen "Xhevdet Nepravishta" djali Dritan Veliu pas sherrit goditi me sëpatë babanë e tij, Kujtim Veliu 67 vjeç. LUSHNJE-Një...