31 C
Tiranë
Thursday, August 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Mafie itlia

Tage: mafie itlia

Ky është njeriu më i kërkuar i mafies italiane

Nga Karli Silver Roberto Saviano, është dëshmia e gjallë se gazetaria është shpesh një nga profesionet më pak të vlerësuara, dhe më të rrezikshme në...