12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Mat prokurori autor plagosje burg

Tage: mat prokurori autor plagosje burg

Mat, 24 vjet burg për autorin që i ngacmonte të dashurën...

24 vjet burg ka kërkuar prokuroria e Matit për Ermir Skejën, i akuzuar për “vrasje në rrethana cilësuese”, mbetur në tentativë ndaj dy personave,...