22 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Mbreteri

Tage: Mbreteri

Jehona e fejesës së Mbretit Zog me Xheraldinën në shtypin e...

  Jehona qe pati fejesa e Mberetit Zog ne shtypin e kohes. Si u prit dhe gezimi qe ngjalli ne popull. Atmosfera e jashtëzakonshme e...