15 C
Tiranë
Wednesday, September 18, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Mesues provime

Tage: mesues provime

Lista me emrat e 864 mësuesve që do t’i nënshtrohen provimit...

Prej ditës së sotme do të nisë testimi për mësuesit kandidatë që dëshirojnë të fillojnë punë në një nga institucionet e arsimit parauniversitar në...

Dalin datat e testimit për mësuesit e sistemit parauniversitar. Ja dokumentacioni...

  Prej datës 11 korrik të këtij viti do të fillojë testimi për mësuesit kandidatë, që dëshirojnë të fillojnë punë në një nga institucionet e...

Emrat e 1180 mësuesve që do t’i nënshtrohen provimit të shtetit

Prej javës së dytë të muajit mars e në vijim të këtij viti, mësuesit po i nënshtrohen provimit të shtetit, i cili zhvillohet në...