12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Milioner druvar

Tage: milioner druvar

Fitoi 11 milionë euro, tani ka përfunduar druvar

Ai ndihet i lumtur me jetën që bën tani, pasi u lodh nga jeta e shtirur që njerëzit e deshën vetëm për të fituar...