13 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Minj ethe

Tage: minj ethe

Shënohet viktima e parë nga “Ethet e minjve” në Shqipëri! Simptomat...

Sëmundja “Ethet e Minjve” ka mbërritur dhe në vendin tonë. Dy raste janë paraqitur deri tani në QSUT, ku është shënuar dhe...