20 C
Tiranë
Wednesday, September 18, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Mjek provime

Tage: mjek provime

Emrat e mjekëve që do t’i nënshtrohen provimit të shtetit

Nga fillimi i muajit maj të këtij viti e në vazhdim do të zhvillohet provimi i shtetit për profesionet e rregulluara në fushën e...