15 C
Tiranë
Wednesday, September 18, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Mulli drithe

Tage: mulli drithe

Elbasan/ Mullinjtë me ujë, jo vetëm traditë dhe drithëra bio, por...

  Mullinjtë me ujë janë një nga shpikjet më të hershme të njerëzimit. Për shekuj e shekuj me radhë ato kanë shërbyer për bluarjen e...