25 C
Tiranë
Monday, August 26, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage MUSHKONJA

Tage: MUSHKONJA

3 përzierje të thjeshta që mbajnë mushkonjat larg

Gjatë ditëve të nxehta, një nga problemet më të mëdha me të cilat ballafaqohemi janë MUSHKONJAT! Disa nga metodat me anë të të cilave thuhet...

Qeveria do të bëjë dezinfektimin e mushkonjave

  Disa vite më parë qeverinë e përbënin dy persona, kryeministri Edi Rama e Kryetari i Kuvendit Ilir Meta... dhe është e paharrueshme koha kur...

Si të mbroheni nga mushkonjat

Ditët e ngrohta sjellin edhe mushkonjat. Hulumtimet kanë treguar që gjenet janë më së shumti fajtore pse jeni aq “tërheqës” për mushkonjat, edhe pse...

Sekrete të thjeshta për të shpëtuar nga mushkonjat

Mushkonjat kthehen në shqetësim për këdo nga neve në këto ditë të nxehta vere. Por për t’i mbajtur larg ato, mjafton që të bëni...

Ja receta natyrale për t’i larguar përgjithmonë mushkonjat

Ja receta natyrale për t’i larguar përgjithmonë mushkonjatNe të gjithë mund të pajtohemi se mushkonjat janë një nga insektet më të bezdisshme të njerëzimit!...