25 C
Tiranë
Tuesday, September 17, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Ndihme ekonomike qeveri

Tage: ndihme ekonomike qeveri

Ndihma ekonomike, hyn në fuqi vendimi i qeverisë: Kush e përfiton

Ditën e djeshme ka hyrë në fuqi vendimi më i fundit i qeverisë mbi përcaktimin e kritereve dhe dokumentacionin që duhet plotësuar për përfitimin...