12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage NENE FEMIJE BORE

Tage: NENE FEMIJE BORE

Kjo është gruaja që lindi sot në shtëpi në Labinot Katund...

  U bllokua nga dëbora në fshat, por bebja nuk kishte më kohë, nisi të vijë papritur në jetë. Një rast i vështirë u regjistrua sot...