23 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Nenstacion flake

Tage: nenstacion flake

Përfshihet nga flakët nënstacioni elektrik në Elbasan. OSHEE: janë djegur 2...

OSHEE njofton se ka kaluar më regjim avarie Nst Kusarth 110/20kV, duke sjellë për pasojë stakimin e linjës 110kV Nst Elbasan 220- Kusarth...

Shpërthen në flakë nënstacioni elektrik

Digjet nënstacioni elektrik në Njësinë Administrative Krahës në Qesarat. Shkak është bërë një shkëndijë, që ka sjellë më pas përfshirjen nga flakët dhe djegien...