18 C
Tiranë
Sunday, August 18, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Nuse maqedonas

Tage: nuse maqedonas

Tronditëse / Maqedonasi blen nusen 15-vjeçare vetëm për 1600 euro

Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të Krimit të organizuar dhe korrupsionit në Gjykatën Penale në Shkup të Maqedonisë Veriore, ka parashtruar aktakuzë kundër një...