13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Nuse votime

Tage: nuse votime

Librazhd/ Nusja e dhëndri ndërpresin dasmën, shkojnë të votojnë

Shqiptarët iu janë bashkuar sot qendrave të votimit për të hedhur votën e tyre. Përveç liderëve socialistë me familjarët e tyre dhe një të moshuare...