32 C
Tiranë
Tuesday, June 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Organe moshe

Tage: organe moshe

Jetoi një shekull pa asnjë problem, me gjithë organet e vendosura...

Kishte jetuar gjithë jetën, dhe jo pak por një shekull, në një fshat të humbur të Oregonit, në Shtetet e Bashkuara. Bëri 5 fëmijë...