27 C
Tiranë
Thursday, August 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Oshe elbasan

Tage: oshe elbasan

OSHEE/ Zonat ku do të ketë kufizime të energjisë elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) do të stakojë energjinë elektrike në disa zona në Elbasan dhe Shkodër më 14 qershor. OSHEE bën...