27 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage PAGA SHQIPERI

Tage: PAGA SHQIPERI

Paga në Shqipëri më e ulëta në rajon, edhe në shtet

Mali i Zi paguan më shumë bankierët, Serbia dhe Maqedonia kanë më të lartat pagat e punonjësve të teknologjisë dhe informacionit, dyfish në krahasim...

Çmimet për të jetuar në Shqipëri vetëm rriten! Pagat?! Në vend...

  Prej vitesh në Shqipëri rrogat janë në vendnumëro, veçanërisht në sektorin privat, ndërkohë që çmimet vazhdojnë të rriten vit pas viti. Kjo ka bërë që...