33 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Patente shofere

Tage: patente shofere

Patentë vetëm për 30 minuta dhe asnjë tarifë ekstra për shoferët...

Lëshimi i patentës do të bëhet në të njëjtën ditë që aplikuesi bën kërkesën. Blendi Gonxhja, drejtues i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit...