12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage PEDAGOG STUDENTE HOTELE

Tage: PEDAGOG STUDENTE HOTELE

Pedagogu shqiptar kapet me studenten në hotel. Ai: Është kurth, duan...

Një pedagog i Ekonomisë në universitetin e Pejës është pezulluar nga detyra pasi është vërtetuar se ka shkuar me një studente në motel....