14 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Pensioniste itali

Tage: pensioniste itali

Pensionet e emigrantëve, si përfitohen dhe kushtet që duhen plotësuar. Sa...

Ja çfarë duhet për të përfituar pension minimal dhe çfarë për atë të plotë. Si plotësohen vitet e punës së munguara dhe dokumentet që...

Lajm i mirë për shqiptarët që jetojnë në Itali, ja çfarë...

Emigrantët shqiptarë që paguajnë rregullisht kontributet shoqërore në Itali, tashmë do të kenë mundësi të përfitojnë të drejtën e pensionit. Lajmi i mirë është bërë...