12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Piton pronar

Tage: piton pronar

Tronditëse, pitoni gllabëron pronarin e tij në Itali

Lajm makabër vjen nga Italia. Në qytetin e Lodit, në Lombardi, një piton ka mbytur dhe më pas ka përlarë të zotin. Ngjarja ka ndodhur...