25 C
Tiranë
Sunday, October 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Plazh publik durres

Tage: plazh publik durres

Ju kujtohen plazhet publike? Ka ende shpresë. Lirohen hapësira në Durrës...

Në zbatim të legjislacionit në fuqi, që detyron ndarjen e plazheve, 80% stacione private dhe 20% publike, Task Forca e Turizmit, në bashkëpunim me...