16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Plazh shezllon

Tage: plazh shezllon

“Ore janë në terezi këta?! Shezlloni arrin 50 euro në...

Nga Edlira Ruzi Sapo kalova një fundjavë në plazhin e Golemit dhe duhet ta pranoj se ishte befasuese. Kryesisht për mirë. Të gjithë banorët e...