27 C
Tiranë
Friday, August 23, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage POLICI ELBASAN ALTIN QATO

Tage: POLICI ELBASAN ALTIN QATO

Rekord historik! Qarku Elbasan vetëm një vrasje banale për një vit....

Nga editori, Infoelbasani.al Rekord historik sa i përket rendit dhe qetësisë në Elbasan. Për herë të parë pas shumë dekadash regjistrohet vetëm një vrasje, dhe...