32 C
Tiranë
Tuesday, August 20, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage Prinder femije gjykate

Tage: prinder femije gjykate

I kishin torturuar për vite me radhë dhe i kishin lënë...

Fëmijët e çiftit famëkeq David dhe Louise Turpin kanë deklaruar se , pavarësisht të gjithave, ata i kanë falur. Ata kanë deklaruar se i kanë...