13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage PRONARE KOMPENSIM

Tage: PRONARE KOMPENSIM

Emrat e 530 pronarëve që përfitojnë kompensimin për truallin

Publikohet lista me 530 pronarët që u është prekur tona nga ndërtimet pa leje dhe marrin kompensimin për truallin. Përfituesit janë në të gjithë...

Pronarët nga Elbasani, Peqini, Librazhdi dhe Gramshi që marrin kompensimin. Emrat

Agjencia e Trajtimit të Pronave hap procedurat për kompensimin e 300 pronarëve, që u është zënë toka nga ndërtimet pa leje. Përmes një njoftimi...

LISTA/ Ja emrat e ish pronarëve që përfitojnë kompensim

Agjencia për Trajtimin e Pronave ka përfunduar shqyrtimin e kërkesave, për një pjesë të ish-pronarëve që kanë aplikuar për kompensim. ATP njofton se janë 68...

Kompensimi i pronarëve, 10 milionë USD për vitin e ardhshëm

Agjencia e Trajtimit të Pronave ka vënë në dispozicion të pagesave të përshpejtuara për pronarët një fond prej 10 milionë dollarësh. Paratë do të...