22 C
Tiranë
Sunday, August 25, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Kryefaqja Tage PROTESTE RRUGE

Tage: PROTESTE RRUGE

Fermerët bllokojnë rrugën kombëtare Elbasan-Peqin (Foto)

Protestuesit bllokojnë rrugën kombëtare Elbasan-Peqin-Durrës. Rreth orës 16.00 protestues të mbledhur nga fshatrat e Cërrikut, Paprrit, Peqinit dhe zona përreth, kanë bllokuar rrugën nacionale tek...