16 C
Tiranë
Saturday, October 19, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Punetor shqiptar

Tage: punetor shqiptar

Nuk e kishin paguar, punëtori shqiptar kërcënon me hedhje nga vinçi

Një shqiptar ka hipur sipër një vinçi dhe ka kërcënuar se do të hidhet nga 30 m. Ngjarja është regjistruan në orën 7 të mëngjesit...