13 C
Tiranë
Wednesday, October 16, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage Rama burg librazhd gjykate pd

Tage: rama burg librazhd gjykate pd

Protestuan kundër Ramës në Librazhd, 4 në burg dhe 3 detyrim...

Mbeten në burg kryetari i PD-së së Librazhdit, Bujar Vreto, Kryetari i PD-së së Prrenjasit Arjan Karriqi dhe dy aktivistë t tjerë. Gjykata e...